Coșul meu

Telefon: 0775.649.016

NOU! Livrare Gratis pentru toate comenzile de peste 98 lei la easybox!

doua lumanari parfumate in recipient, o lumanare parfumata votiva si o lumanare parfumata bust decorativa

10 motive (bune) pentru a folosi lumânări parfumate

De la apariție și până recent, lumânările erau considerate a fi o sursă de lumină care a împins omenirea spre noi descoperiri pe timp de noapte.

Deși lumânările nu mai sunt sursa noastră principală de lumină, popularitatea și utilizarea lor continuă să crească și astăzi: lumânările parfumate creează un decor original, evocă amintiri, simbolizează sărbătoarea, semnifică romantismul sau creează o atmosferă relaxantă și adaugă un sentiment de căldură.

Iată 10 motive pentru care ar trebui să luați în considerare arderea lumânărilor parfumate în casa dvs.:

1. Parfumează casa într-un mod personal

Spațiul în care trăiești are un miros unic. Zi de zi ne confruntăm cu o mulțime de mirosuri, de la cel al casei noastre, al casei bunicii sau al casei prietenilor până la mirosul restaurantului preferat, al metroului, a mașinii personale sau al biroului în care muncim. Recunoașterea spațiului în care am mai fost se întămplă aproape instant în creierul nostru, datorită unui singur simț, mirosul.

Aprinderea unei lumânări parfumate este o modalitate extrem de simplă de a-ți parfuma casa într-un mod personal. Alegerea parfumului lumânării spune multe despre tine și despre spațiul în care trăiești. Aromele emanate sunt complexe și pot descrie perfect momentul vieții în care te afli, starea ta de spirit sau personalitatea dezvoltată.

2. Crează un decor original și special

Lumânările sunt acele obiecte versatile care adăugă o notă specială unui decor. Fie că îți dorești un aspect vintage, simplist sau modern, lumânările pot fi încadrate perfect și fără efort pentru a completa întreg decorul.

Opțiunile sunt nelimitate, de la lumânările simple și discrete până la cele care au culori aprinse și îndrăznețe. Fiindcă sunt prezente într-o gamă largă de stiluri, pot fi încadrate în orice tip de cameră. Pot fi folosite în baie pentru a crea o atmosferă relaxantă de spa, în dormitor pentru a crea o atmosferă confortabilă și calmă, în sufragerie pentru a defini o atmosferă primitoare sau în bucătărie pentru a crea atmosfera pentru o cină romantică. Lumânările sunt o opțiune bună și pentru terasă, balcon sau foișorul din grădină pentru a crea un decor intim și original.

3. Te simți acasă oriunde mergi

Nu e musai să îți lași lumânările acasă când călătorești sau când mergi la birou. În acest fel, poți transforma cu ușurință un spațiu străin într-un spațiu cunoscut, confortabil și relaxant. Lumânările parfumate cu capac sunt opțiunea ideală pentru a putea fi mutate dintr-un loc în altul în siguranță iar lumânările Candelina de 90g sunt opțiunea perfectă pentru a fi mutate cu ușurință.

4. Pot îmbunătăți sănătatea mentală

Zi de zi suntem preocupați de sănătatea noastră fizică (sau ar trebui să fim), de cum ne îmbrăcăm sau de cât de bogați suntem dar uităm să ne preocupăm de sănătatea noastră mentală care este unul din cele mai importante aspecte ale vieții noastre.

Aprinderea unei lumânări parfumate poate ajuta la crearea atmosferei ideale pentru a induce un sentiment de bine cât și la atenuarea stresului și anxietății. În fapt, numeroase studii au arătat deja beneficiile aromoterapiei pentru ameliorarea stresului.

De reținut este că nu toate lumânările sunt la fel, iar unele ar putea fi periculoase pentru sănătatea dumneavoastră. Prin urmare, este important să cunoașteți ingredientele din lumânare. Recomandarea noastră fiind să vă axați pe lumânările cu ceară naturală (de soia, de albine, de cocos, de rapiță, de palmier ș.a.m.d.).

5. Dau viață amintirilor

Cine nu are în minte un parfum care să-i amintească mereu de un moment special? Deoarece simțul olfactiv este atât de strâns legat de memorie, asociem frecvent un anumit parfum cu un anumit moment din viața noastră.

De exemplu, mirosul de bucate preparate de mama sau bunica ta îți poate reînvia anumite amintiri de care poate ai și uitat. Sau mirosul de brad care îți declanșează amintiri alături de familie din timpul Crăciunului. Sau o anumită floare pe care o miroseai de fiecare dată când te duceai spre școală când erai copil. Toate aceste amintiri reînvie de la o simplă aromă.

Acesta este motivul pentru care, de exemplu, multe restaurante, hoteluri sau magazine se folosesc de puterea parfumurilor în spațiile acestora.

În plus, lumânările nu numai că pot evoca amintiri specifice, ci pot fi folosite și pentru a-i aminti pe cei dragi care nu mai sunt printre noi.

6. Susțin meditația și rugăciunea

Meditația pe flacăra lumânării este un mod minunat de a medita. La fel ca și alte forme de meditație, acest tip de meditație vine la pachet cu câteva beneficii. Printre altele, ajută la creșterea capacității noastre de concetrare, reducând în același timp sentimentele de stres și anxietate.

Nu aveți nevoie de aplicații pe telefon sau orice altă aparatură, pur și simplu vă așezați privirea pe pâlpâirea blândă a flăcării. Simplu.

Probabil știți, de asemenea, că puteți folosi lumânări și în timpul rugăciunilor.

7. Creează un cadru romantic

O lumânare parfumată poate menține vie scânteia relației tale. Poate transformă orice cină într-un moment romantic, la lumina lumânărilor. Cu atât mai mult cu cât o lumânare pe noptieră poate fi de ajutor în momentele romantice din dormitor. Nimic nu depășește lumina caldă și senzuală a unei lumânări aprinse în acele momente.

Lumânarea parfumată Noir cu Cafea, Piper roz și Paciuli este una din cele mai bune variante pentru a condimenta orice momente de neuitat.

8. Sunt sursa ideală de lumină caldă

În ultimul timp au început să apară diferite studii care arată că lumina artificală sau naturală galbenă este mult mai bună pentru concentrare și somn decât cea albă.

Chiar dacă tehnologia becurilor a evoluat, serile la lumina lumânărilor încă sunt incredibil de benefice pentru ochii tăi și pentru dezvoltarea unei igiene a somnului sănătoasă. Practicarea unei bune igiene a somnului înseamnă limitarea luminii albastre prin deconectarea de la tehnologie la o anumită oră din noapte.

9. Marchează momentele festive

Lumânările parfumate sunt o modalitate excelentă de a marca festivitățile din viața noastră precum zilele de naștere, sărbătorile, nunțile, aniversările de relație, absolvirile și multe altele.

Indiferent dacă pui lumânările pe un tort sau pregătești o masă romantică la lumina lumânărilor pentru a-ți onora aniversarea alături de persoana iubită, lumânările parfumate pur și simplu fac sărbătorile mai speciale.

Lumânările sunt, de asemenea, cadouri ideale și chiar un răsfăț grozav pentru tine!

10. Sunt cadoul perfect

Lumânările parfumate sunt un cadou inedit de oferit cuiva. Arată superb, miros grozav și oferă o supriză în adevăratul sens, având în vedere că nu multă lume se gândește la o lumânare parfumată în momentul când caută un cadou.

Pe site-ul nostru poți găsi o sumedenie de arome numai bune de a fi oferite.

Profită chiar acum de beneficiile lumânărilor parfumate de la Candelina!

În cele din urmă, lumânările parfumate nu sunt doar o sursă de lumină. O lumânare parfumată este mai mult de atât, este un obiect decorativ, un mijloc de a-ți exprima identitatea și originalitatea, o mașină a timpului dar și un instrument terapeutic.

Utilizează cuponul RELAXARE15 la checkout pentru 15% DISCOUNT. Folosim 100% ceară de soia turnată artizanal, împreună cu fitiluri de lemn și ulei parfumant de înaltă calitate.

Încearcă astăzi lumânările parfumate Candelina!

  • 48,99 lei98,99 lei Alege dimensiunea
  • 48,99 lei98,99 lei Alege dimensiunea
  • 48,99 lei98,99 lei Alege dimensiunea
Livrare Gratuită în Toată Țara

La toate comenzile de peste 250 lei

Retur Gratuit în 14 zile

Banii înapoi garantat

Livrare Rapidă

Termen de livrare în 1 - 2 zile lucrătoare

100% Plată Securizată cu Cardul

Visa / MasterCard